• Hoi leden, ouders/verzorgers,

Afgelopen zaterdag 13-11 was het dan zo ver de vriendjes en vriendinnetjes training stond voor de deur.

Deze activiteit  was voor al onze jeugdleden in de categorie F t/m D, hierbij horen uiteraard ook onze trainende leden en kinderen die afgelopen maand hebben deelgenomen aan de try-out sports ( 1 van onze andere activiteiten die wij organiseren).

Inmiddels is de ledenwerfcommissie een geoliede machine dus we wilde het dit keer weer wat grootser en leuker aanpakken…….. nou dat is gelukt!

Wat is nou een goed recept voor een geslaagde vriendjes en vriendinnetjes training?

Hierbij de belangrijkste ingrediënten:

Men neemt……

• +/- 70 super leuke sportieve kinderen
    • 10  enorm enthousiaste fanatieke selectiespelers
    • 10  hele toffe jeugdtrainers
    • Een flink hand te gekke vrijwilligers
    • 2  idiote maar super lieve mannen die hun vrouw helpen met ieder briljante activiteiten die ze bedenken voor de ledenwerfcommissie ( Morris en Vincent jullie zijn helden).
    • Een goede samenwerking met de kantine commissie die elke keer weer voor ons klaar staat.
    • Toffe kangoeroe trainers die gewoon zelf een te gekke ochtend in de kantine hebben georganiseerd voor de allerkleinste toen wij de zaal “inpikte”
    • Een gigantisch spellencircuit en als klapper het grote tikkertjes eind spel ( voor de selectie een mooie warming up voor de wedstrijd)
    • And last but not least  meer dan 150 bekertjes ranja, 1200 poffertjes, 3 flessen poedersuiker, 3 pakjes boter en een Sinterklaas intocht op groot scherm

Dit is een recept voor gegarandeerd een geweldige ochtend waarin kinderen hebben kunnen rennen, schieten, gooien, juichen, zweten maar vooral heel veel lol hebben gehad met elkaar.

We zijn als ledenwerfcommissie enorm trots dat we deze activiteit hebben kunnen organiseren voor onze eigen jeugdleden en daarnaast ook voor potentiële nieuwe jeugdleden.

Heb je deze dag gemist en ben toch nieuwsgierig hoe dit bovenstaande recept is samen gekomen tot 1 geheel, bekijk dan rustig eens de foto’s op de facebook pagina van KV Tilburg en je snapt gelijk waarom we hier geen genoeg van kunnen krijgen!

Iedereen die mee heeft gewerkt, super bedankt jullie zijn oprecht toppers!!!!!

Groeten  van de ledenwerfcommissie