• Beste leden, ouders en vrijwilligers

De feestmaand is aangebroken! Op 22 juni mag KV Tilburg 100 kaarsjes uitblazen en dat gaan we uitgebreid vieren van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni 2022. Via dit bericht geven we je graag een update.

Feestje na de receptie
    Bij een receptie denk je snel aan een officieel ontvangst van een of meer gasten om hun gelukwensen aan te bieden en te luisteren naar een aantal sprekers. Dit gedeelte gaan we zeker niet overslaan, maar na de receptie gaan wel de voetjes van de vloer! Om de sfeer er goed in te brengen staan er een DJ en zanger voor je klaar na het officiële gedeelte. Aanmelden voor de receptie kan hier.

G-team vs. Selectie op zaterdag 25 juni 2022
    Iedere keer gaat de beker naar huis met de dames en heren van de G. Zou het de selectie dit jaar wel lukken om van het G-team te winnen? Om 15.30 uur zal de scheidsrechter het eerste fluitsignaal laten horen.  Jij komt ook kijken toch?

Hapje eten op zondag na het Keuteltoernooi vanaf 18.15 uur
    Inschrijven voor het Keuteltoernooi is helaas niet meer mogelijk, maar je kunt je nog wel opgeven voor het eten. Aanmelden om mee te eten doe je hier.

Jubilarissen
    Jaarlijks worden de jubilarissen tijdens de seizoensafsluiting in het zonnetje gezet en deze worden ook nu niet vergeten. Op zondag 26 juni 2022 worden de jubilarissen vanaf 19.30 uur gehuldigd. Aanvullende informatie en de namen van de jubilarissen zijn hier te bekijken jubilarissen

En dan tot slot nog een paar huishoudelijke mededelingen:

Consumptiemunten
    Tijdens het jubileumweekend kan alleen betaald worden met consumptiemunten. De munten kosten 100 cent per stuk en kunnen per pin of contant afgerekend worden. Het is dus niet mogelijk om iets op je barkaart te laten zetten.

Leeftijd controle
    Tijdens de receptie en de feestavond werken we met externe horecatoppers. Om het ook hen zo makkelijk mogelijk te maken zal er een leeftijd controle plaatsvinden aan de deur. Na de check krijg je een polsbandje, zodat je je niet steeds opnieuw aan de bar hoeft te legitimeren.

Heb je vragen of wil je ergens nog je keuze wijzigen? Mail dan naar 100jaar@kvtilburg.nl

Met feestelijke groet,

De organisatie 100 jaar KV Tilburg