• Beste spelers, ouders/verzorgers,

De afgelopen tijd zijn de TC en de trainers druk bezig geweest met de teamindeling voor het korfbalseizoen 2022-2023. Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe teamindeling voor het veld. Sta je er niet bij, laat het ons weten!

Jeugd

Uit de gesprekken tussen T.C. en trainers is de indeling voortgekomen, waarvan wij denken dat dit het beste is voor de teams, de individuele spelers én de vereniging. De F-jeugd bestaat voorlopig uit de spelers die er nu staan. We zijn (na een hoop leuke spelletjesdagen en clinics op scholen) nog in afwachting van een aantal aanmeldingen. Aan de hand van deze aanmeldingen volgt ook voor deze groep de definitieve indeling. De indeling is onderin toegevoegd.

Ook dit jaar blijven we net als afgelopen jaar zoveel mogelijk samen trainen met de eerste en tweede teams, met als doel gezamenlijk dezelfde korfbalvaardigheden te leren. Dit zal je in de trainingstijden ook wat meer gaan terugzien. De trainingstijden worden uiterlijk 14-6 gepubliceerd.

Senioren

Binnen de senioren teams staat nog niet alles vast. Er zal nog een selectie zijn voor 1,2 en 3. Naast deze selecties zijn nog externen die eventueel aansluiten bij de vereniging en ook hierdoor zal er het een en ander geschoven kunnen worden. Dit zal ook effect hebben op de andere seniorenteams. Na de selectieprocedures worden de indelingen definitief gemaakt. LET OP! Dit is dus een voorlopige indeling!

Informatieavond

Als je vragen hebt over de teamindeling kun je hiervoor een afspraak maken met de TC. Er zal nog een informatieavond worden gepland. Je kunt je opgeven vóór dinsdag 7 juni door een e-mail te sturen naar: tc@kvtilburg.nl. Vermeld in de e-mail de naam van de betreffende speler en welke vragen je hebt. Je ontvangt dan een uitnodiging met het tijdstip waarop we jullie verwachten. Spelers die uitkomen in de C-categorie of hoger, dienen bij het gesprek aanwezig te zijn.

Geef voor 15 juni door als je stopt

Wil je stoppen met korfbal, schrijf je dan uiterlijk vrijdag 15 juni 2022 uit als lid van KVTilburg via ledenadministratie@kvtilburg.nl . Dit geeft ons ook het zicht op de (on)mogelijkheden in de indeling.

We trainen tot 8 juli door

Omdat de zomervakantie dit jaar laat begint, trainen we langer door. Vanaf 20 juni zullen we in de nieuwe teams gaan trainen tot het weekend van 9/10 juli. Ook in de zomervakantie is er ruimte voor zomertrainingen. Deze zullen op vrijdag zijn van 19:00-21:00uur.

Start nieuwe seizoen

Na de zomervakantie kan er door alle teams weer getraind worden vanaf maandag 22 augustus. Voor senioren 1 en 2 starten de trainingen weer op zaterdag 13 augustus. Houd de website in de gaten voor de oefenwedstrijden die nog ingepland gaan worden.

Mochten jullie nog vragen, tips of opmerkingen hebben. Je kunt ons mailen op tc@kvtilburg.nl. We horen graag wat er bij jullie leeft en speelt. Wij wensen iedereen in ieder geval een hele fijne vakantie en alvast veel plezier komend seizoen!

Klik hier voor de teamindeling: Indeling-seizoen-2022-2023-versie-6

Klik hier voor de trainersindeling: trainers 2022/2023 update