• Beste spelers, ouders/verzorgers,

   

  De afgelopen tijd zijn de TC en de trainers druk bezig geweest met de teamindeling voor het korfbalseizoen 2023-2024. Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe (voorlopige) teamindeling voor komend seizoen. Sta je er niet bij, laat het ons weten!

  Jeugd

  Afgelopen tijd is er veel overleg geweest met verschillende trainers en leden van de T.C. Uit deze gesprekken is de indeling voortgekomen, waarvan wij denken dat dit het beste is voor de teams, de individuele spelers én de vereniging. De F-jeugd bestaat voorlopig uit de spelers die er nu staan. De indeling is onderaan toegevoegd.

  De trainersindeling is nog niet definitief en daarom nog niet gedeeld. Voor de A1 en jongere jeugd zijn er helaas nog niet voldoende trainers. Daarom zoeken we nog een aantal enthousiaste trainers. Mocht je je nog niet gemeld hebben, laat het weten. De trainers zullen zo snel mogelijk ingedeeld worden.

  Ook dit jaar blijven we net als afgelopen jaar zoveel mogelijk samen trainen met de eerste en tweede teams, met als doel gezamenlijk dezelfde korfbalvaardigheden te leren. Dit zal je in de trainingstijden ook wat meer gaan terugzien. De trainingstijden worden uiterlijk 14-6 gepubliceerd. 

  Senioren

  Binnen de seniorenteams staat nog niet alles vast. Er zal nog een selectie zijn voor 1,2, 3 en 4. Reden hiervoor is het grote aantal dames dat we dit jaar moeten verdelen over de teams. De verdeling over, 3, 4, 5 en 6 zal zo evenredig mogelijk zijn. Na de selectieprocedures worden de indelingen definitief gemaakt. LET OP! Dit is dus een voorlopige indeling!

  Informatieavond 

  Als je vragen hebt over de teamindeling kun je hiervoor een afspraak maken met de TC. Er zal nog een afspraak worden gepland waarop deze vragen beantwoord worden. Je kunt je opgeven vóór vrijdag 2 juni door een e-mail te sturen naar: tc@kvtilburg.nl. Vermeld in de e-mail de naam van de betreffende speler en welke vragen je hebt. Je ontvangt dan een uitnodiging met het tijdstip waarop we jullie verwachten. Spelers die uitkomen in de C-categorie of hoger, dienen bij het gesprek aanwezig te zijn.

   

  Geef het voor 15 juni door als je stopt

  Wil je stoppen met korfbal, schrijf je dan uiterlijk donderdag 15 juni 2022 uit als lid van KVTilburg via ledenadministratie@kvtilburg.nl. Dit geeft ons ook het zicht op de (on)mogelijkheden in de indeling.

   

  We trainen tot 8 juli door in de huidige teams

  Omdat de zomervakantie dit jaar laat begint, trainen we door tot 8 juli. In de zomervakantie is er ruimte voor de zomertrainingen. Deze zijn op vrijdag van 19:00-21:00uur startend vanaf 14 juli.

  Start nieuwe seizoen

  Na de zomervakantie kan er door alle teams weer getraind worden vanaf maandag 22 augustus. Voor senioren 1 en 2 starten de trainingen weer op zaterdag 12 augustus. Houd de website in de gaten voor de oefenwedstrijden die nog ingepland gaan worden.

   

  Mochten jullie nog vragen, tips of opmerkingen hebben; je kunt ons mailen op tc@kvtilburg.nl. We horen graag wat er bij jullie leeft en speelt. Wij wensen iedereen in ieder geval een hele fijne vakantie en alvast veel plezier komend seizoen!

  Klik hieronder voor de team indeling:

   Indeling teams

  Met vriendelijke groet,

  TC KVTilburg,

   

  Bjorn, Cynthia, Fennik, Gijs, Maud, Mone, Rebecca en Stephan