• Over Korfbalvereniging Tilburg

    KV Tilburg is in 1988 ontstaan uit een fusie tussen KV Volt en KV Wandelbos. Als oprichtingsjaar houden we 1922 aan, het jaar waarin KV Volt is ontstaan. Na de fusie is een gezonde vereniging opgebouwd met voldoende perspectief voor de toekomst.

    Binnen de vereniging wordt zoveel mogelijk gespeeld met gemengde teams, maar wanneer het zo uitkomt behoort het samenstellen van een damesteam zeker tot de mogelijkheiden. Op deze manier kan iedereen zijn partijtje meespelen en plezier beleven aan deze sport. Ons uitgangspunty is om zoveel mogelijk prestatiegericht te sporten, maar zeker niet te vergeten dat gezelligheid ook hoog in het vaandel moet staan.

    De vereniging heeft zijn thuis in de wijk Reeshof, aan het Bladelpad 1. Hier beschikken we over een modern complex met een ruime, moderne en gezellige kantine met 4 kleedkamers. Buiten wordt er gespeeld op de twee grote en twee kleine kunstgrasvelden. Tijdens de zaalcompetitie wordt de naast de kunstgrasvelden gelegen sporthal Westerwel gebruikt voor de trainingen en wedstrijden.

  • Situatieschets
  • Klik op de knop voor een korte geschiedenis over het ontstaan van de vereniging.

    Klik hier