• Hoera voor de kampioenen!!

Het buitenseizoen is vorige week afgerond en er zijn weer een aantal teams kampioen geworden. Langs deze weg feliciteren we de spelers en trainers van de F1, de E2, de D1, de A2 en Senioren 4 met het behaalde resultaat.

Binnenkort beginnen de competities is de zaal. We hopen dat ook deze competitie niet door corona verstoord wordt en dat we in het voorjaar opnieuw een aantal teams in het zonnetje kunnen zetten!

De nieuwe website is live

Als bestuur zijn wij er trots op dat deze week de nieuwe website “live” is gegaan. Via www.kvtilburg.nl kom je nu in onze nieuwe omgeving terecht. De komende tijd gaan we gebruiken om de laatste kinderziektes te verbeteren en de nog ontbrekende gegevens aan te vullen. Achter de schermen is er door aantal leden veel werk verzet om dit mogelijk te maken en ik wil hen op deze plek enorm bedanken voor al het werk!

Als je nog gegevens mist op de nieuwe website, meldt dat dan bij de webmasters via webmasters@kvtilburg.nl dan wordt het aangevuld er aan kunnen werken.

De nieuwe website is ook direct gekoppeld aan de app van de KNKV. Als je deze app installeert op je telefoon en inlogt als lid heb je niet alleen direct toegang tot wedstrijdschema’s en standen, maar krijg je ook de nieuwsberichten van KV Tilburg direct op je telefoon.

In de app kun je zelf aangeven òf en zo ja, hoe jouw gegevens op de website getoond worden. Daarom verschijnt er op sommige plekken de melding: “Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt”.

We gaan vanaf komende maand de website en de app ook gebruiken voor het verzenden van de nieuwsflits

Douchen in de sporthal

Omdat het legionella onderzoek nog niet was afgerond konden de douches in de sporthal de afgelopen tijd niet worden gebruikt. Inmiddels is het onderzoek afgerond en kunnen we de douches weer veilig gebruiken.