• Vrijdag 1 december: Algemene Ledenvergadering (ALV)

  Graag nodigen we alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de algemene ledenvergadering op 1 december 2023. We beginnen om 20.00 uur en willen na de officiële plichtplegingen de avond met een gezellig hapje en drankje afsluiten. Tijdens de vergadering houden we als bestuur de leden op de hoogte van de ontwikkelingen en kijken we vooruit naar de begroting voor 2024. 

  Je kunt je voor deze vergadering aan- en afmelden in de KNKV-app, maar ook door even een mailtje te sturen naar secretaris@kvtilburg.nl.

  Kick-off zaalseizoen 

  Nadat het aftrapweekend niet is doorgegaan, hebben we nagedacht hoe we hier toch invulling aan moesten geven. Daarop is het idee ontstaan om een kick-off te doen voor het zaalseizoen. Helaas is het wedstrijdschema ongelukkig uitgevallen om dit in één weekend te stoppen. 

  We hebben daarop het besluit genomen om in drie opeenvolgende weekenden bij de jeugdteams hier aandacht aan te besteden, te weten op 11, 18 en 25 november, wanneer de jeugdteams hun eerste thuiswedstrijd hebben. 

  Tijdens deze weken staat er ook een speciale ideeënbus op de bar in de kantine. Daarnaast staat ook een grote snoeppot met snoepjes in de clubkleuren. Degene die het beste idee indient waarmee we als vereniging aan de slag kunnen gaan, en raadt hoeveel snoepjes er in de pot zitten, krijgt als beloning de pot snoepjes. 

  Verdere informatie krijgen de spelers/ouders via de trainer van het team. 

  Bar- en keukendiensten 

  Het schema voor de bar- en keukendiensten staat weer online. Zie daarvoor Bardiensten zaalseizoen. Ook staan de diensten weer allemaal in de KNKV-app. Denken jullie eraan ze op beide plekken even in te vullen, of door te geven? 

  De vereniging is op zoek... 

  We zijn op zoek naar een vrijwilligerscoördinator (of liever: twee vrijwilligerscoördinatoren). Als vrijwilligerscoördinator zorg je samen met de kantinecommissie voor de planning van de verenigingstaken, zoals bar- en keukendiensten. Daarnaast zul je actief lobbyen voor de taken die niet ingevuld worden. Daarvoor staat de vrijwilligersmodule in de KNKV-app tot je beschikking en we geven je ook uitleg hoe je Sportlink kunt gebruiken bij deze taak. 

  Als vrijwilligerscoördinator vragen we je ook om mee te denken over het vrijwilligersbeleid, zoals we dat bij de vereniging willen gaan invoeren. 

  Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar voorzitter@kvtilburg.nl 

  Kleding passen 

  Wil je nog kleding bestellen van de kledinglijn van KV Tilburg, maar wil je eerst even passen? Kom dan op 8 en 9 november naar de kantine. Desirée de Kroon is dan aanwezig met paskleding, zodat je zeker weet dat je de goede maat bestelt. 

  Kort douchen 

  We hebben hier nog niet eerder aandacht voor gevraagd, maar toch willen we iedereen vragen niet langer dan noodzakelijk te douchen. Zo zorgen we ervoor dat we zuinig omgaan met energie en water. Alvast dank voor jullie medewerking! 

  Beeldverbinding met de zaal 

  Met het ophangen van een nieuwe camera is het gelukt om de beeldverbinding met de zaal te herstellen. Op het scherm in de kantine kun je nu ook de trainingen en wedstrijden volgen. Binnenkort volgt er nog een camera waarmee het scorebord geprojecteerd wordt. Dus wordt de spanning in de zaal je teveel, kom dan gerust naar de kantine en kijk daar verder. Kun je meteen iets lekkers pakken ter ontspanning. 

  Midweekteam zaal 

  Ook dit jaar is er weer een midweekteam actief in de zaal, hiervoor is een competitie opgesteld waarin 9 à 10 clubs meedoen. De uitwedstrijden worden op woensdagavond gespeeld, de thuiswedstrijden op vrijdagavond. 

  Het team zoekt nog mensen om af en toe mee te spelen. Lijkt je dit leuk, neem dan even contact op met Hans Nieuwenhuis op 06-8174 9418. Het leuke van dit team is, dat je geen spelend lid hoeft te zijn om mee te spelen! Hoe dat precies zit, daar kan Hans je alles over vertellen. 

  Pietengym – NIEUWE DATUM 

  Ook dit jaar komen Sinterklaas en zijn pieten weer naar de korfbalvereniging voor een leuke pietengym voor de Kangoeroes, F1, E1 en E2. De datum is alleen gewijzigd van 19 november naar 26 november van 15 – 17 uur. 

  Broertjes en zusjes zijn welkom tot en met 8 jaar. Zij betalen voor deze activiteit € 10,=. 

  Spelletjesavond 10 november

  Op vrijdagavond 10 november is er weer een gezellige spelletjesavond in de kantine. Spoor anderen aan om ook te komen en neem je eigen spelletjes mee. De kantine is geopend vanaf 19 uur.