• Beste leden, ouders van onze jeugdleden en vrijwilligers,

De laatste nieuwsflits van dit seizoen, ook het bestuur gaat vakantie vieren. Maar niet voordat we nog wat laatste mededelingen hebben gedaan.

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Vorige week heeft een afvaardiging van het bestuur het Tilburgs SporTcafé bezocht. Daar hebben diverse verenigingen ons nog gefeliciteerd en met interesse gevraagd naar ons jubileumweekend. Dat weekend tovert dan ook nog steeds een grote lach op ons gezicht. Het was één groot succes. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Die zullen te zijner tijd ook wel op de website worden gepubliceerd. Eentje willen we je toch niet onthouden: tilburg.nl/actueel/nieuws/item/tilburgse-ereprent-korfbal-vereniging-tilburg/

Correctie contributieverhoging

In de vorige nieuwsflits stond dat de contributieverhoging per 1 september in zou gaan. Na goed overleg hebben we besloten hier 1 januari 2023 van te maken. De reden hiervoor is een hele praktische, het is voor de financiële administratie gemakkelijker om met kalenderjaren te werken. Meer informatie hier: kvtilburg.nl/contributieverhoging

Zomertrainingen

Net al voorgaande jaren zijn er ook dit jaar tijdens de zomerstop weer zomertrainingen. Wil je een balletje gooien? Dat kan elke vrijdag van 15 juli t/m 19 augustus tussen 19 en 21 uur. Natuurlijk ben je ook welkom voor een drankje en een babbeltje, de bar en het terras zijn open.

TeamNL clinic voor D- en C-jeugd

Het jubileumweekend zit bij velen nog vers in het geheugen met als hoogtepunt voor de jeugd natuurlijk het uitje naar Toverland. Dit is niet het enige wat voor (een deel van) de jeugd geregeld wordt ter ere van het 100-jarig bestaan van de vereniging. Op dinsdag 30 augustus zal namelijk een clinic verzorgd worden door twee spelers van TeamNL voor de D- en C-jeugd! Welke spelers van TeamNL dit precies zijn, blijft nog een verrassing, maar het belooft een leuke én leerzame activiteit te worden. Ouders, trainers en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Bestuursveradering

Na de zomer is de eerste bestuursvergadering op dinsdag 30 augustus om 19.30 uur. Daarna vergaderen we op 27 september, 18 oktober, 15 november en 13 december. De eerstvolgende ALV staat gepland voor 29 november.

Heb je een vraag voor het bestuur, dan kun je ons altijd mailen: bestuur@kvtilburg.nl, maar je mag ons ook altijd aanschieten voor de vergadering of als we op de vereniging aanwezig zijn.

Dat was het voor deze keer. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en tot snel bij de vereniging.

Met sportieve groet,
    Namens het bestuur,