• Beste leden,

  Afgelopen week ontvingen wij het bericht van onze hoofdtrainer Morris van Hooff dat hij besloten heeft na twee seizoenen te stoppen als trainer/coach van Tilburg 1.

  Wij als TC willen Morris erg bedanken voor zijn inspanningen de laatste twee jaren. Morris lukte het om kampioen te worden in een bijzonder lastige eerste klasse poule, te handhaven middels een derde plek in de overgangsklasse en zelfs in de nieuwe veldcompetitie-opzet een plek in de hoofdklasse te behouden. Een knappe prestatie!

  De aankomende periode gaat de TC zich oriënteren op de trainersstaf voor het seizoen 2024-2025. Maar laten we dit seizoen eerst nog op een mooie manier afmaken met Morris!

  Lees hieronder een persoonlijke boodschap van Morris aan de leden.

  De TC.

   

   

  Beste leden,

   

  Onlangs heb ik de selectiegroep geïnformeerd dat ik na dit seizoen zal stoppen als trainer/coach van de selectie.

  Ik ben al enkele jaren bezig met het volgen van een studie en komend jaar ga ik het laatste jaar in en kan ik waarschijnlijk wat meer uren naast de studie gaan werken. Ik wil me volledig gaan richten op het afronden van mijn studie, werk en mijn gezin en het leek mij dan ook niet verstandig dat te combineren met het trainen en coachen van de selectie.

  Deze leuke groep verdient namelijk wel de volle aandacht om het maximaal mogelijke er uit te halen. Ik heb het afgelopen seizoen en dit seizoen het trainen en coachen met veel plezier gedaan en zal dit ook blijven doen tot het einde van het seizoen.

  We hebben daarbij jullie steun uiteraard nog steeds hard nodig, dus ik hoop jullie allemaal zo vaak mogelijk bij de wedstrijden van de selectie te zien.

   

  Met sportieve groet,

   

  Morris van Hooff

  Morris stopt eind van het seizoen als trainer/coach van de selectie