• Beste mede KV-Tilburgers,

Tijdens de komende  ALV op 31 mei as willen we met onze leden in gesprek over de toekomst van de vereniging. Wat voor vereniging zijn wij en wat voor vereniging willen we worden? De uitkomst hiervan leggen we vast in een nieuwe  visie voor de vereniging.  In deze visie schrijven we op waar we belangrijk vinden en waar we ons de komende 5 jaar op gaan richten. De visie vervangt de oude visie 2016 – 2021 die we in 2016 met elkaar hebben opgesteld.

Als voorbereiding op de ALV willen we met een aantal mensen van het bestuur, van de TC, het G-team en een aantal belangstellenden in gesprek. Hoe denken wij hier met elkaar over en welke vragen en dilemma’s leggen we voor aan onze leden?

Vanuit het sportbedrijf van de gemeente zullen John Eijwoudt en Julia van Wijk aan het gesprek deelnemen.

Deze voorbereiding doen we op DINSDAG 10 mei vanaf 20.00 in ons clubgebouw.

Eind vorig jaar, in coronatijd hebben we als bestuur al een eerste aanzet gemaakt voor de nieuwe visie. Deze zullen we als basis gebruiken voor het gesprek van de 10e. Je kun het document hier inzien: https://www.kvtilburg.nl/wp-content/uploads/kvtilburg/visie-KVT-2022-2026.pdf

Heb je interesse om te komen op deze avond, dan graag even aanmelden via voorzitter@kvtilburg.nl.

Namens het bestuur,

Hans Slagboom