• Beste leden, ouders van onze jeugdleden en vrijwilligers,

In deze korte nieuwsflits krijgen jullie een update over de laatste coronamaatregelen.

Nieuwe lockdown

Morgen, zondag 19 december wordt er een nieuwe lockdown van kracht om de verspreiding van de nieuwste variant van het coronavirus te beperken. Dit betekent dat per direct alle trainingen, wedstrijden en overige activiteiten van onze vereniging stil komen te liggen.

Zodra de regels het toelaten, starten we natuurlijk zo snel mogelijk met trainen en hopelijk ook weer met het spelen van (oefen)wedstrijden.

Het is na alle beperkingen door de avond-lockdown van de afgelopen weken, echt een domper om op deze manier het jaar te beëindigen.

We hopen begin volgend jaar met beter nieuws te komen en wensen iedereen ondanks alle beperkingen mooie feestdagen en een goede start van het nieuwe jaar.

Met sportieve groet namens het bestuur

Hans Slagboom.