• Lidmaatschap

  Lid worden?

  Lid worden bij de leukste sportvereniging van Tilburg?
  Kom dan eens langs bij Korfbalvereniging Tilburg midden in de Reeshof!

  Korfbal is een gemengde en moderne sport...
  ...met een eigen cultuur, regels, sfeer en specifieke vaardigheden. Korfbal is een sport in opkomst en geniet toenemende populariteit. Korfbal is de enige gemengde teamsport, een sociale sport, maar fysiek een van de zwaarste sporten. Korfbal wordt het gehele jaar door gespeeld, in een aparte veld- en een zaalcompetitie.

  Topsport, breedtesport en veel sociale activiteiten
  KVT combineert breedtesport en topsport. KVT organiseert daarnaast voor haar leden veel meer activiteiten en evenementen dan alleen het korfbal. KVT staat bekend als een sociaal en gezellige sportvereniging. KVT beschikt over een uitstekend jeugdprogramma en –begeleiding.

  We sporten op onze eigen accomodatie...
  ...aan de Bladelstraat 1 (Reeshof) in Tilburg. KVT beschikt over een ruime, moderne kantine met 4 kleedkamers. Buiten wordt er gespeeld op 2 kunstgrasvelden. De wedstrijden in de zaalcompetitie worden gespeeld in de naastgelegen sporthal "De Westerwel".

  Interesse om lid te worden?
  · Heb je behoefte om te bewegen/om te sporten?
  · Wil je graag naast het sporten ook sociale contacten te leggen?
  · Wil je recreatie of juist topsport bedrijven?
  · Trekt gemengd sporten je wel aan?
  · Wil je lid zijn van een gezellige vereniging
  · Ben je 3 jaar of ouder?

  Iedereen is welkom bij KVT! Voor meer informatie over de sport, de vereniging, financiële of andere zaken, kunt u bij ons terecht via onderstaand e-mail adres en/of telefoonnummer. Voor kinderen van minder bedeelde ouders is er de regeling Jeugdsportfonds, zoals die is vastgesteld door de gemeente Tilburg en door KVT gesteund.

  Kom een maand proeftrainen!
  Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of korfbal iets voor jou is? Kom dan onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer 4x gratis proeftrainen.

  Contact opnemen
  Voor informatie, vragen, het maken van een afspraak of het regelen van proeftrainingen, kunt u contact opnemen met Jessica Veldman via e-mail: nieuwlid@kvtilburg.nl

  Klik onderaan de pagina op aanmelden om je in te schrijven bij KV Tilburg


  Ben je tussen de 3 en 7 jaar en vind je het leuk om met een bal te spelen, meld je dan aan bij onze KANGOEROE KLUP. Spelenderwijs leren we je hoe om te gaan met een bal.

  De Kangoeroe Klup:

  Wanneer: We trainen op zaterdagmorgen.

  Op het veld: (augustus t/m oktober en maart t/m mei)
  Tijd: 10.00 uur - 11.00 uur
  Waar: op ons kunstgrasveld aan de Bladelstraat te Tilburg.

  In de zaal: (november t/m maart)
  Tijd: 09.45 uur - 10:45 uur
  Waar: in sporthal de Westerwel aan de Bladelstraat te Tilburg

  De kosten bedragen € 4,65 per maand.

  Hopelijk tot gauw bij de Kangoeroe klup.


  Klik hier om naar de speciale KangoeroeKlup website van het KNKV te gaan.

  Beste ouder/verzorger van Kangoeroelid KVTilburg.
   
  We willen graag u aandacht voor het volgende vragen.
   
  Uw kind krijgt op de zaterdagochtend training als lid van de Kangoeroeclub van KV Tilburg. Deze training wordt gegeven door een grote groep jeugdleden die de kinderen al spelenderwijs het korfbal spel bij willen brengen. Deze jeugdleden doen dit op een geheel vrijwillige basis en met veel plezier, echter zij zijn niet speciaal opgeleid om om te gaan met kleine(re) kinderen. Het kan dus ook wel eens gebeuren dat er iets gebeurt tijdens een training waardoor een kind(je) moet huilen en graag opgevangen wil worden door zijn/haar ouder/verzorger.
  We zien echter dat het regelmatig voorkomt dat er ouders/verzorgers niet aanwezig zijn tijdens deze training wat dus een mogelijk probleem zou kunnen zijn in het geval van huilen of het eventueel verschonen van een luier (o.i.d.).
   
  Wij willen u dan ook vragen om, indien u kind meetraint met de Kangoeroes, hierbij zelf aanwezig te blijven om uw kind op te vangen in het geval van de gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld hierboven beschreven. Naast het opvangen van uw kind is het natuurlijk ook heel leuk om de voortgang van uw kind te zien en/of eventueel korfbalwedstrijden van één van onze jeugdteams te bekijken.
   
  Wij hopen en rekenen op uw begrip en dus uw aanwezigheid tijdens deze trainingen.
   
  Met vriendelijke groeten,
  De TC

 • Inschrijfformulier