• Lid worden?

  Lid worden bij de leukste sportvereniging van Tilburg?

  Kom dan eens langs bij Korfbalvereniging Tilburg midden in de Reeshof!

  Korfbal is een gemengde en moderne sport...

  ...met een eigen cultuur, regels, sfeer en specifieke vaardigheden. Korfbal is een sport in opkomst en geniet toenemende populariteit. Korfbal is de enige gemengde teamsport, een sociale sport, maar fysiek een van de zwaarste sporten. Korfbal wordt het gehele jaar door gespeeld, in een aparte veld- en een zaalcompetitie.

  Topsport, breedtesport en veel sociale activiteiten

  KV Tilburg combineert breedtesport en topsport. KV Tilburg organiseert daarnaast voor haar leden veel meer activiteiten en evenementen dan alleen het korfbal. KV Tilburg staat bekend als een sociale en gezellige sportvereniging. KV Tilburg beschikt over een uitstekend jeugdprogramma en –begeleiding.

  We sporten op onze eigen accomodatie...

  ...aan de Bladelstraat 1 (Reeshof) in Tilburg. KV Tilburg beschikt over een ruime, moderne kantine met 4 kleedkamers. Buiten spelen we op twee kunstgrasvelden en er zijn ook twee velden voor monokorfbal, waarop de jongste teams (F en E) spelen. Tijdens de zaalcompetitie spelen we in de naastgelegen sporthal "De Westerwel".

  Interesse om lid te worden?

  • Heb je behoefte om te bewegen/om te sporten?
  • Wil je graag naast het sporten ook sociale contacten te leggen?
  • Wil je recreatie of juist topsport bedrijven?
  • Trekt gemengd sporten je wel aan?
  • Wil je lid zijn van een gezellige vereniging
  • Ben je 3 jaar of ouder?

  Iedereen is welkom bij KV Tilburg! Voor meer informatie over de sport, de vereniging, financiële of andere zaken, kunt u bij ons terecht via onderstaand e-mail adres en/of telefoonnummer. Voor kinderen van minder bedeelde ouders is er de regeling Jeugdsportfonds, zoals die is vastgesteld door de gemeente Tilburg en door KV Tilburg gesteund.

  Kom een maand proeftrainen!

  Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of korfbal iets voor jou is? Kom dan onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer 4x gratis proeftrainen.

  Contact opnemen

  Voor informatie, vragen, het maken van een afspraak of het regelen van proeftrainingen van kangoeroe t/m junioren, kunt u contact opnemen met Jessica Veldman via e-mail: nieuwlid@kvtilburg.nl

  Voor informatie, vragen, het maken van een afspraak of het regelen van proeftrainingen voor Senioren, kunt u contact opnemen met de TC via e-mail: tc@kvtilburg.nl

  Klik hier voor het inschrijfformulier (jeugd en senioren) van KV Tilburg

   

 • Kangoeroe klub

  Ben je tussen de 3 en 6 jaar en vind je het leuk om met een bal te spelen, meld je dan aan bij onze KANGOEROE KLUP. Spelenderwijs leren we je hoe om te gaan met een bal.

  De Kangoeroe Klup:

  Wanneer: We trainen op zaterdagmorgen.

  Op het veld: (augustus t/m oktober en maart t/m mei)
  Tijd: 10.00 uur - 11.00 uur
  Waar: op ons kunstgrasveld aan de Bladelstraat te Tilburg.

  In de zaal: (november t/m maart)
  Tijd: 09.45 uur - 10:45 uur
  Waar: in sporthal de Westerwel aan de Bladelstraat te Tilburg

  De kosten bedragen € 4,65 per maand.

  Hopelijk tot gauw bij de Kangoeroe klup.


  Klik hier om naar de speciale KangoeroeKlup website van het KNKV te gaan.

 • Aanmelden

  Inschrijfvoorwaarden: De inschrijfkosten voor alle leden, behalve Kangoeroeleden bedragen € 5,00. Gelieve deze bij de eerste contributiebetaling te voldoen. Alle spelende leden dienen een digitale pasfoto te sturen naar ledenadministratie@kvtilburg.nl. De leden van KV Tilburg hebben rechten en verplichtingen zoals vastgesteld in het huishoudelijk regelement. Wij gaan ervanuit dat leden en/of ouders van minderjarige leden meehelpen met het verrichten van verenigingstaken. Verdere informatie hierover staat op de website.