• Ben jij tussen de 3 en 6 jaar en vind je het leuk om met een bal te spelen, meld je dan aan bij onze KANGOEROE KLUP. Spelenderwijs leren we je hoe om te gaan met een bal.

  Wanneer: We trainen op zaterdagmorgen.

  Op het veld: (augustus t/m oktober en maart t/m mei)
  Tijd: 10.00 uur - 11.00 uur
  Waar: op ons kunstgrasveld aan de Bladelstraat te Tilburg.

  In de zaal: (november t/m maart)
  Tijd: 09.45 uur - 10:45 uur
  Waar: in sporthal de Westerwel aan de Bladelstraat te Tilburg

  De kosten bedragen € 4,65 per maand.

  Wie weet tot gauw bij de Kangoeroe klup.


  Mocht je het leuk vinden, Klik hier om naar de speciale KangoeroeKlup website van het KNKV te gaan.

  Beste ouder/verzorger van Kangoeroelid KVTilburg.
   
  We willen graag uw aandacht voor het volgende vragen.
   
  Uw kind krijgt op de zaterdagochtend training als lid van de Kangoeroeclub van KV Tilburg. Deze training wordt gegeven door een grote groep jeugdleden die de kinderen al spelenderwijs het korfbal spel bij willen brengen. Deze jeugdleden doen dit op een geheel vrijwillige basis en met veel plezier, echter zij zijn niet speciaal opgeleid om om te gaan met kleine(re) kinderen. Het kan dus ook wel eens gebeuren dat er iets gebeurt tijdens een training waardoor een kind(je) moet huilen en graag opgevangen wil worden door zijn/haar ouder/verzorger.
  We zien echter dat het regelmatig voorkomt dat er ouders/verzorgers niet aanwezig zijn tijdens deze training wat dus een mogelijk probleem zou kunnen zijn in het geval van huilen of het eventueel verschonen van een luier (o.i.d.).
   
  Wij willen u dan ook vragen om, indien u kind meetraint met de Kangoeroes, hierbij zelf aanwezig te blijven om uw kind op te vangen in het geval van de gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld hierboven beschreven. Naast het opvangen van uw kind is het natuurlijk ook heel leuk om de voortgang van uw kind te zien en/of eventueel korfbalwedstrijden van één van onze jeugdteams te bekijken.
   
  Wij hopen en rekenen op uw begrip en dus uw aanwezigheid tijdens deze trainingen.
   
  Met vriendelijke groeten,
  de T.C.