• Beste leden

  Misschien heb jij ze al gezien, de nieuwe namen op de inschiet shirts van KV Tilburg 1 en 2.

  Wij zijn trots jullie te mogen vertellen dat vanaf heden Ardee BV en Fysiotherapie GC Reeshof op de inschietshirts staan.

  Jack Stabel en Patricia Bonants respectievelijk eigenaren van Ardee BV en Fysiotherapie GC Reeshof zijn al jaren een begrip binnen KV Tilburg en hebben de handen in één geslagen.

  Wij bedanken Patricia en Jack voor hun steun en wensen de selectie veel succes met deze toppers op hun shirt.

   

  Namens: Sponsorcommissie KV Tilburg

   

  Hieronder een kleine introductie van beide partners:

   

  Over Fysiotherapie GC Reeshof

   

  Wij zijn Fysiotherapie Gezondheidscentrum Reeshof. Een fysiotherapiepraktijk gelegen in een gezondheidscentrum in de Reeshof.

  In onze praktijk werken 9 fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisaties. Wij kunnen dus uitgebreide behandelingsmogelijkheden bieden voor uiteenlopende klachten. Zo behandelen wij met regelmaat ook sportblessures, zoals deze op het korfbal veld kunnen voorkomen. Hiervoor hebben we verschillende behandelmogelijkheden, denk aan taping, dry needling, orthopedische revalidatie, oefentherapie, manuele therapie, massages etc. We zijn op werkdagen bereikbaar via de mail (info@fysiotherapiegcreeshof.nl), telefoon (013-5701701) en whatsapp waardoor een afspraak inplannen erg makkelijk en snel kan gaan. Kijk voor alle mogelijkheden ook eens op www.fysiotherapiegcreeshof.nl!

   

  Onze Fysiotherapie praktijk wordt gerund door Patricia Bonants, Germa Spierings en Danique de Rooij. Patricia heeft veel aansluiting met KV Tilburg omdat haar zoon Fedde Buinink in het eerste team korfbalt. Tevens heeft Danique altijd gekorfbald bij DKV ZIGO. We zijn daarom trotse sponsor van deze mooie korfbalvereniging en wensen iedereen een sportief en blessurevrij seizoen toe!

  Heb jij ze al gezien? Nieuwe sponsoren inschiet shirts KV Tilburg 1 en 2. 1

  Over ARDEE

  Inzetten van Technische Professionals

  .

  Sinds de oprichting in 1985 is ARDEE gestaag gegroeid naar zo’n 40 eigen medewerkers en een flexibele schil. Om persoonlijke aandacht te kunnen blijven geven en met onze opdrachtgevers mee te kunnen bewegen houden wij onze hechte club bewust compact. Wij merken dat onze opdrachtgevers dit in ons waarderen. Daarom schakelen zij ons al jarenlang herhaaldelijk in voor onze multidisciplinaire expertise in procestechniek, werktuigbouw, elektro- en besturingstechniek, instrumentatie, technische inkoop en onderhoud.

  Als onderdeel van een projectteam staan onze mensen naast onze opdrachtgevers. Zij focussen zich hierbij volledig op het opdrachtgeversbelang, omdat onze relaties gebaseerd zijn op een lange termijnvisie. Hierdoor kennen wij bij veel opdrachtgevers de exacte details van hun locaties, processen, procedures en wet- en regelgeving

   

  Als technisch engineerings- en consultancybureau ondersteunen wij multidisciplinair bij uiteenlopende projecten en vraagstukken, maar vooral bij bestaande installaties. Wij bieden onze opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland expertise en projectmanagement op het moment dat zij die nodig hebben. Daarmee maken wij hen het leven al bijna 40 jaar makkelijker, efficiënter en voordeliger.

   

  Het bedrijf wordt gerund door een 3-koppig managementteam, waaronder Jack Stabel, die ook bestuurslid is van KV Tilburg en waarvan zijn zoon Jelle in het 2e team van KVT speelt. Wij zijn dan ook blij dat we ons nieuwe logo, geïntroduceerd in oktober 2022, op de inschietshirts van het 1e en 2e team van KVT mag staan.

   

  Namens ARDEE veel spel plezier toegewenst!!

   

   

   

  Heb jij ze al gezien? Nieuwe sponsoren inschiet shirts KV Tilburg 1 en 2.