• Beste leden, ouders en andere betrokkenen van KV Tilburg,

  Afgelopen seizoen bestond onze club 100 jaar en dit hebben we groots gevierd met verschillende activiteiten, zoals een uitje naar Toverland voor al onze jeugdleden,  een clinic van TeamNL voor de jeugd en het driedaagse feestweekend, waarbij afgesloten werd met een mixtoernooi tussen onze leden. Goed om te zien dat er zoveel leden, ouders en anderen zo betrokken zijn bij de club. Door deze betrokkenheid is de club 100 jaar geworden. Om hier nog 100 jaar aan vast te plakken, hebben wij als KV Tilburg de handen ineengeslagen met de Gemeente Tilburg en doorlopen wij, met zijn allen, in een tijdsbestek van ongeveer anderhalf jaar, het traject “Tekenen voor de toekomst”.

  Wat houdt dit dan in?
  Het “Tekenen voor de toekomst” traject zorgt ervoor dat we de geschiedenis, cultuur, missie en visie, organisatie en modern besturen van onze club in kaart gaan brengen, waardoor we met onze vereniging de juiste weg inslaan in de vorm van een nieuw beleidsplan. Een aantal mensen binnen onze vereniging heeft aangegeven hieraan mee te willen werken en vormen samen de werkgroep “Tekenen voor de toekomst”.

  Uit wie bestaat de werkgroep?

  • Jack Stabel (bestuurslid, sponsorcommissie en vader van twee (jeugd)spelers);
  • Rob Peperkamp (scheidsrechterscommissie, trainer en vader van drie (jeugd)spelers);
  • Esmé Janssen (spelend lid, oud-jeugdtrainer en organisator verschillende activiteiten);
  • Marije van Brederode (ouder van twee jeugdspelers);
  • Wil de Kort (oud-bestuurslid, oud-speler);
  • Harry van de Vijver (trainer van het G-team en vader van twee spelers);
  • Hans Slagboom (oud voorzitter en ouder van een jeugdspeler);
  • Bjorn Peters (spelend lid, verenigingsscheidsrechter en sponsorcommissie);
  • Bjorn Janssen (spelend lid, scheidsrechter, oud jeugdtrainer, T.C.-lid en kampcommissie).

  Op welke manieren wordt u betrokken?
  We zullen zo veel mogelijk mensen betrekken bij dit traject. Doormiddel van (onder andere) enquêtes, posters in de kantine en updates via de site worden leden, ouders en oud-leden op de hoogte gehouden van de belangrijkste ontwikkelingen in dit traject.

  Binnen de werkgroep zijn verschillende mensen met verschillende kwaliteiten, maar ook wij hebben niet alle wijsheid in pacht. Waar wij denken specifieke hulp te kunnen gebruiken,  kan het voorkomen dat je gevraagd wordt eenmalig of vaker aan te sluiten bij een werkgroepvergadering of input te leveren waarmee wij weer aan de slag kunnen.

  Hoe nu te beginnen?
  Wij zijn gestart met de medewerkers van Sportbedrijf Tilburg met een openingsbijeenkomst. Wij gaan nu als eerste antwoord geven op de volgende vraag:

  -Welke vereniging zijn wij geworden?

  Hierbij gaan we onze geschiedenis in kaart brengen en kijken we welke cultuur onze vereniging kenmerkt. Bij het beantwoorden zullen we zeker een beroep op jullie gaan doen om mede input te gaan leveren.

  Houdt de berichten en posters goed in de gaten, zodat je op de hoogte blijft. Mocht je ergens vragen, opmerkingen of ideeën over hebben, spreek ons gerust aan op de korfbal! Alle hulp is welkom!

  Namens de werkgroep,
  Bjorn Janssen