• Jubileumweekend!

  Op 22 juni bestaat KV Tilburg 100 jaar en dat willen we natuurlijk met jou vieren!
  Omdat we graag vooraf willen weten hoeveel gasten we mogen verwachten, is het nodig om jezelf aan te melden voor elke aparte activiteit. Klik hiervoor op de link onder iedere activiteit.

  Vrijdag 24 juni trappen we af met een receptie voor alle leden* en onze sponsoren. We ontvangen je graag tussen 19.30 en 20.00 uur voor een kop koffie. Na verschillende sprekers is het tijd om samen te proosten.
  Hier wil ik bij zijn!

  Op zaterdag 25 juni 2022 gaan we met alle jeugdleden (dus alle trainende, spelende en rustende jeugdleden) met de bus naar Toverland!
  We zullen rond 08.00 uur vertrekken en zijn naar verwachting om 18.00 uur weer thuis. Bij terugkomst staan een friet- en ijskar klaar om de buikjes te vullen na een dag vol achtbanen.

  Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, maar voor het huren van de bus en bestellen van een kaartje willen wij wel graag weten of je mee gaat.

  Vanaf 20.00 uur wordt de dansvloer geopend voor alle leden* en mogen de voetjes van de vloer. Wij zorgen voor het entertainment, zorg jij voor te gekke danspasjes? Stilstaan is geen optie!
  Hier wil ik bij zijn!

  Zondag 26 juni ontvangen wij graag onze genodigden voor een lunch.
  Ik heb een uitnodiging ontvangen en ik wil me graag aanmelden.

  Vanaf 12.30 uur worden de deelnemers van het Keuteltoernooi 2.0 verwacht. We spelen een ouderwets potje korfbal in toernooivorm. Het enige verschil? Je weet niet in welke team je zit. Rond 17.00 uur weten we welk team er gekroond mag worden tot kampioen en kunnen we aansluitend een hapje eten.
  Inschrijven voor het Keuteltoernooi is niet meer mogelijk, maar je kunt je nog wel opgeven om mee te eten. Inschrijven kan via onderstaande link.

  Ik wil ook mee eten.

  Heb je een vraag over een activiteit? Mail dan naar 100jaar@kvtilburg.nl.

  Met sportieve groet,

  De feestcommissie 100 jaar KV Tilburg

  *Onder alle leden verstaan we niet alleen onze huidige leden, maar natuurlijk ook onze oud leden. Voel je welkom om de receptie bij te wonen op vrijdag en ons te verrassen op de dansvloer tijdens de feestavond. Ook partners en ouders/verzorgers van (jeugd)leden zijn van harte welkom en kunnen zich ook aanmelden voor de activiteiten.