• Onze G-leden hebben ontzettend genoten van dit toernooi op het Sportweekend bij Amarant. We hebben 8 teams kunnen maken en iedereen heeft hard gewerkt om het toernooi te winnen. Een zonnige dag met muziek en volop vertier.

3e G-korfbal event zaterdag 4 juni 2022

Het resultaat van deze dag:

(Door strafworpen  eerste plaats beslist)

1e plaats Geel 1

2e plaats DOT 2

3e plaats Tilburg 2

4e plaats Tilburg 1

5e plaats Devinco

6e plaats DAW Schaijk/ Terda

7e plaats DOT 1

8e plaats Geel 2

Voor iedereen een fotomapje als herinnering aan dit bijzonder toernooi.

Beste speler: Lotte van DAW Schaijk. Beste coach: Anita Manders van DOT. Sportiefste team: Devinco uit Deventer.

3e G-korfbal event zaterdag 4 juni 2022 1

Op zondag 5 juni is het 3e Mix Integratie Korfbal Event

Deze middag zouden onze G leden met leden van de vereniging integreren. Leander houdt de eer van KV Tilburg hoog, waar wij maar vooral Cas ontzettend blij mee zijn. Verder zijn hierbij ook aanwezig onze ex leden Bregje en Wendy. De broer van Maikel: Marty. Een oud collega van Miranda An speelt samen met Mirella.                                                                                                                      De vrienden Dirk en Jeffrey van Joyce en Simone spelen ook met ons mee. Nog meer vrienden van hun: Sam, Judith Pascal, Jeroen en nog een Dirk.

Na een warming up waarbij al flink gezweet wordt, gaan we de competitie houden. Al snel blijkt dat je hier nog natter van kan worden en uiteindelijk na 2 wedstrijden viel alles letterlijk in het water.

Tot slot mogen de leden de uitslag bepalen door afschieten.

Algauw hebben we een winnaar Inga.

De sportiefste coach: Melanie. De beste speler: John. Het beste team: G team KV Tilburg die ondanks de regen bleef doorspelen met veel plezier.

Ik wil alle vrijwilligers en scheidsrechters bedanken voor hun inzet om deze twee dagen onvergetelijk te maken voor onze G-sporters. We hopen weer op jullie hulp volgend jaar met Pinksteren!!