• Beste Leden, ouders en vrijwilligers,

  En dan komt plots een bericht bij de C1 heel hard binnen. Een bericht dat niet voor te stellen is, waar ze ook nog niet precies weten wat het gaat inhouden, maar het bericht is er.

  Een papa van hun teammaatje heeft de diagnose ALS gekregen.

   

  En wat nu?
  Er is een crowdfunding-actie opgestart door vrienden van de familie waardoor ze nog 1x een reis kunnen gaan maken om samen een mooie herinnering te gaan maken als gezin.

  Wat kan het C-team hierin betekenen? Ze hebben met z'n allen bedacht dat ze een sponsor-schiet-actie zouden gaan doen. Dus een paar minuten schieten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen.
  En dat is ze gelukt! Het bedrag houden we nog even geheim totdat alle tikkies binnen zijn. Maar wat hebben ze het goed gedaan!

  Wilt u ook een bijdrage leveren om het totaalbedrag namens KvTilburg nog hoger te maken zet dat in een reactie hieronder, stuur Arjette via FB een berichtje of stuur Arjette een whatsapp-je.

  Maar natuurlijk kunt u het ook rechtstreeks via de Crowdfunding-actie doneren Laatste nieuwe herinneringen voor Fabian Kasander | Crowdfunding | Doneeractie.nl

  Laten we de familie mooie herinneringen laten maken in de tijd die ze nog samen hebben!