• Beste Leden, ouders en vrijwilligers

Misschien dat jullie er al iets van hebben mee gekregen, namens de Club van 50 is er in de gang bij de kleedkamers een watertappunt neer gehangen. Daar kunnen jullie, en natuurlijk ook onze gasten, de bidons voor de wedstrijden vullen.

We gaan er van uit dat iedereen het tappunt goed gebruikt en dat er verder geen knoeiboel van wordt gemaakt.

Het idee was afkomstig van Marco en Ties Ruiter, en werd op de afgelopen vergadering gekozen.  Als tweede doel is gekozen voor een bijdrage aan een video verbinding van de zaal naar de kantine.

Daarover zijn de onderhandelingen, samen met de penningmeester, nog bezig. We hopen dat er snel een keuze gemaakt wordt, zodat we het komende zaalseizoen er ook gebruik van kunnen maken.

Wilt u ook een bijdrage hebben in het kiezen van mooie doelen, en dus lid van onze mooie Club  worden, neem dan even contact op met Marc, Jan of Leonie.

Op de site kunt u alle gegevens hierover vinden, Club van 50. Ook op het bord in de kantine bij de bar, vindt u  informatiekaartjes.

Zo kunnen wij dan nog mooiere doelen kiezen, alleen de leden van onze Club van 50 hebben inspraak over het te besteden bedrag.

Dus; DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN

Namens de  Club van 50, Marc Jan en Leonie