Trekvogels 2 - Tilburg 3, eindstand 15-11

21-09-2009

Trekvogels 2 - Tilburg 3.

In het zonnige Rotterdam trad Tilburg 3 (wat er van aanwezig was) aan tegen het tweede team van de Rotterdamse selectie....en dat ging niet goed.

Er was een warme zon die de conditie op de proef stelde, invallers volop (Rowan Danker, Thomas Nijboer, Remko Meeuwsen), drie maal 2 meter groot aan de heren in de Rotterdamse ploeg met ondersteuning van een lange dame, 25 minuten voor aanvang aanwezig zijn, een matig tot redelijke scheidsrechter.Geen van allen waren de reden van het verlies. Tilburg speelt niet vanaf de start scherp, mist teveel opgelegde kansen en laat veel ingestudeerde ballen van Trekvogels door. Tja, dan maak je het jezelf moeilijk. Vaak terug gekomen tot 1 verschil maar nooit meer gelijk kunnen komen. Helaas.

Volgende week aan de slag voor nieuwe punten.

Een toeschouwer.

Verslag van de trekvogels site:

Trekvogels 2 speelde zondag tegen het nog ongeslagen Tilburg 3.
Trekvogels nam ditmaal zelf het initiatief om te scoren. Na 10 minuten stond er een stevige scoren van 4-1 op het bord voor Trekvogels. Ook voor rust wist Trekvogels de wedstrijd in handen te houden.

De tweede helft kwam Tilburg nog met twee doelpunten in de beurt. Uiteindelijk wist Trekvogels in het laatste kwartier van de wedstrijd toch een gat van 4 doelpunten te slaan, waarbij Tilburg het onderspit delfde.
Er werd met 15-11 gewonnen!
Wederom een goede prestatie.

bron: www.trekvogels.nl