SDO 4 - Tilburg 4, ruststand 1-6, eindstand 6-13

26-10-2008

SDO 4 - Tilburg 4, ruststand 1-6, eindstand 6-13

Voor de laatste wedstrijd van het herfstseizoen togen we naar SDO, om er voor te zorgen dat we in ieder geval met 4 punten voorsprong op de laatste plaats de zaal in konden. Het grasveld lag er heerlijk bij.... als je van zeulen houdt. Saskia dacht als reserve mee te gaan, maar tot haar verbazing moest ze de hele wedstrijd spelen. En naar mijn mening deed ze dat zeer verdienstelijk. Rene was voor deze wedstrijd overgelopen naar het 3e, omdat daar een heer tekort was. Niet dat we hem niet misten, maar al vrij snel kwamen we op een 4-0 voorsprong. In de verdediging kwamen we haast niet in de problemen en aanvallend kregen sommige mensen wel erg veel ruimte. Met rust stond er een 1-6 stand op het bord. Na de rust had SDO de tactiek wat veranderd en of we daar nou problemen mee hadden of niet, maar het zakte even wat in bij ons. Zodoende kon SDO wat meer uitrichten. Maar echt inlopen deden ze niet, omdat wij ook onze doelpuntjes bleven meepikken. Na 70 minuten gingen we met een 6-13 overwinning van het veld. Hopelijk kunnen we in de zaal wat meer punten pakken, maar het goede gevoel nemen we in ieder geval wel mee de zaal in.
Bart

bron: http://tilburgs4.ditismijnteam.nl/