Het zit er weer op (Jippie 3e plek)

13-03-2016

Zo..... voor ons "het zaalteam" begint onze vakantie weer! Na een welverdiende 3e plek, kijken we tevreden terug op ons zaalseizoen. Onze kampioensapiraties hebben we helaas niet kunnen waarmaken. We hebben erg pech gehad met onze blessures en daarnaast wellicht iets te hoog gegrepen haha.

Rob die maar 2 wedstrijden heeft gespeeld...waarvan 1 reserve..... en nu aan het herstellen is aan zijn kniebanden. Vincent die een operatie heeft gehad, toen weer fit terug kwam om later toch te moeten afhaken. Jessica moest ook vanaf begin januari verstek laten gaat.... en dan Morris die zich zelf blesseerde met afdrogen na een wedstrijd. Tja....blijkbaar worden we toch ouder en zijn we niet meer zo soepel als we zouden willen.

Maar we stonden er toch maar met zijn allen elke zondag! Meestal scherp.....soms wat  minder : ) Maar nu....nu mogen we lekker gaan relaxen en genieten van onze vrije tijd

Namens deze weg willen we alle invallers bedanken voor jullie inzet en julllie doelpunten!!!

Groeten van het Zaalteam en tot volgend seizoen!