Home / Nieuws

Vacatures voor Tilburg 1, 2 en 3 ingevuld!

28-05-2021 10:57

Vacatures voor Tilburg 1, 2 en 3 ingevuld!

KV Tilburg heeft een opvolger voor vertrekkend coach Kevin Danklof gevonden. Aankomend seizoen zal Tom Mertens samen met Jan Meeuwsen de selectie gaan leiden. Maarten Simons blijft nog een jaar gekoppeld aan Tilburg 3. 

Na gesprekken met enkele kandidaten zijn we verheugd dat we met Jan een ervaren en betrokken coach binnen onze eigen vereniging hebben kunnen strikken.

Jan Meeuwsen is natuurlijk geen onbekende voor veel leden van KV Tilburg. Al meerdere malen heeft hij voor de selectie gestaan. Soms als hoofdtrainer en dan weer als trainer van het tweede. Met jaren aan ervaring, ook in de overgangsklasse, en enorm veel passie voor de vereniging en het spel. Daarnaast is hij altijd betrokken geweest bij de jeugd en de rode draad binnen onze vereniging. Voor onze jonge selectie denken wij daarom dat we de best mogelijke trainerscombinatie hebben gevonden. 

De selectie start begin augustus met de voorbereidingen. En met wat geluk gaan we het nieuwe seizoen in zonder coronamaatregelen en kunnen we eindelijk weer eens echt gaan korfballen. 

Met sportieve groet,

De TC


Reacties (0)

Reageer


Reageren:

Naam:

E-mail:

Reactie: (Max. 1000 karakters)    0 / 1000