Uitnodiging visieavond Succesvol met sponsering

06-09-2020 19:44

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de Visieavond Succesvol met sponsoring.

Dagelijks zetten veel mensen zich met ziel en zaligheid in voor onze mooie vereniging. Hierbij zijn inkomsten noodzakelijk om de vereniging draaiende te houden. Sponsoring is van oudsher een van de belangrijkste inkomstenbronnen van KV Tilburg. Met het 100-jarig bestaan van de vereniging in het vooruitzicht hebben wij de ambitie om de komende maanden te werken naar een structureel plan voor sponsoring. Daarover gaan we graag het gesprek met onze leden aan.

Hoe ziet sponsoring er anno 2020 uit? Waar zijn bedrijven/organisaties naar op zoek? Wat hebben wij als vereniging te bieden? Hoe pakken wij sponsoring op een goede manier aan? Wij hechten waarde aan jouw mening en hopen dat je op maandag 7 en maandag 21 september met ons wil meedenken. In 2 avonden willen wij de basis leggen voor een
structureel plan van aanpak voor sponsoring. Beide avonden zijn van 20:00u-21:30u in de kantine van KV Tilburg en zullen begeleid worden door twee verenigingsondersteuners van het Sportbedrijf gemeente Tilburg.

Het worden informele, interactieve avonden waarbij uiteraard wordt gezorgd voor een drankje en borrelhapje. Aanmelden of meer info bij Jack Stabel of via bestuur@kvtilburg.nl.

Heel graag tot 7 september!

Namens het bestuur van de KV Tilburg,
Jack Stabel