Update 12-03 -2020 Corona maatregelen mbt wedstrijden en trainingen

07-03-2020 10:38

Update 12-03-2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

Als bestuur volgen we de beslissing van het KNKV om tot 31 maart alle activiteiten van onze vereniging te annuleren. Dat houdt in dat er tot die tijd geen wedstrijden gespeeld worden, er geen trainingen zijn en ook andre activiteiten worden gehouden. De trainers worden zo snel mogelijk via Whatsapp op de hoogte gehouden. Houd verder de website en onze facebook-pagina in de gaten voor updates.

Update 11-03-2020:

Goedemorgen,

Voor teams uitkomend voor Brabantse verenigingen zijn de wedstrijden tot en met 16 maart afgelast. Deze zullen

op een later moment worden ingehaald. Let op: dit geldt dus speciaal ook voor de teams die op bezoek zouden gaan bij een

vereniging buiten onze provincie.

Als bestuur hebben wij de beslissing genomen ook de trainingen tot en met 16 maart te annuleren. Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

het Bestuur

Goedemorgen allemaal,

De eerste vragen van andere verenigingen ivm corona komen binnen. We willen jullie daarom verwijzen naar de websites van het RIVM en NOS voor de laatste adviezen tav corona. Het advies is om kinderen en ouders die verkouden zijn niet mee te nemen of te adviseren om niet te komen.

Met vriendelijke groet,

#1    11-03-2020    11:01:    Bestuur
Tot en met 16 maart geen wedstrijden en trainingen

We hebben als bestuur kennis genomen van het advies van NOC*NSF en de reactie van het KNKV daarop. Voor teams uitkomend voor Brabantse vereniging zijn de wedstrijden tot en met 16 maart afgelast. Deze zullen op een later moment worden ingehaald. Let op: dit geldt dus speciaal ook voor teams die op bezoek zouden gaan bij een vereniging buiten onze provincie. Als bestuur hebben we de beslissing genomen ook de trainingen tot en met 16 maart te annuleren. Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

#2    11-03-2020    11:09:    Bestuur
Tot en met 16 maart geen wedstrijden en trainingen