Jeugdkamp 2020! Inschrijving

27-01-2020 21:06

Het is nu af en toe nog even bibberen buiten, maar hopelijk hebben we in mei een stralend zonnetje als we op jeugdkamp gaan! De voorbereidingen van het jeugdkamp 2020 zijn gestart en wij hebben er nu al ontzettend veel zin in. Ga jij ook (weer) met ons mee? In dit nieuwsitem kun je je inschrijven. Lees dus snel verder!

Van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei gaan we weer op jeugdkamp

Ook dit jaar vallen alle vakanties buiten het kampweekend en als het goed is, zijn dan ook de tentamens en examens allemaal voorbij. Wij hopen dat er weer heel veel jeugdleden mee gaan op kamp! Geef je dus snel op voor een fantastisch weekend met leuke activiteiten, gezellige dagen met andere jeugdleden én een enthousiaste kampleiding.

Schrijf je vóór maandag 13 april 2020 in via deze link

We hebben het 7 jaar kunnen voorkomen, maar doordat de boodschappen en het huren van de accommodatie ieder jaar steeds ietsjes duurder worden, hebben we dit jaar het kampgeld moeten verhogen naar 65 euro per persoon.

Net als voorgaande jaren gaan we er na je inschrijving vanuit dat je mee op kamp gaat. Meld je je later toch nog af? Dan betaal je 50% van de kosten. Na je inschrijving hoor je eind april weer van ons. Je ontvangt dan een mail met alle informatie.

Alle spelende en trainende leden van F t/m B mogen zich opgeven

Bovendien mogen ook A-spelers die volgens het KNKV nog aspirant zijn zich opgeven. Je mag je alleen opgeven als je alle dagen mee gaat. Dit betekent van donderdag 09.00 uur tot zondag +/- 13.00 uur. Je kunt niet later komen of eerder worden opgehaald. Natuurlijk houden we wel rekening met het toernooi van selectie zuid én eventuele korfbalwedstrijden.

Stuur ons gerust een mail als je vragen hebt.

Natuurlijk mag je ook altijd een van ons aanspreken in de kantine. We helpen je graag.

Tot snel!

Hartelijke groet,

Namens de kampcommissie,

Melissa van Beuningen

kamp@kvtilburg.nl

#1    24-02-2020    13:06:    Remko
Hoi, wanneer zijn A-spelers volgens het KNKV nog aspirant? En moet je dit dan zijn op de dag van het kamp? Hoe werkt dit? Mogelijk weten meer mensen dit niet?
#2    27-02-2020    11:12:    Kampcommissie
Dag Remko, goed dat je deze vraag stelt. Alle spelers in de A die op 1-1-2020 nog geen 17 zijn of waren mogen gezellig met ons mee op kamp!
#3    28-02-2020    10:22:    Remko
Helder. Thanx