Het verslag... Tilburg 2 Tjoba 2

14-10-2019 20:33

De Zeeuwsen zijn er, ruim op tijd. “Ouwe” kale ook? Ja. “Extra” lange dame ook? Ja. Titelgevecht vandaag? Voelt iedere week als titelgevecht. Vandaag extra vanwege de stand. Beiden 10 punten uit 5 wedstrijden. Vandaag er op en er over? Proberen we wekelijks. Meestal laatste 5 minuten pas na hele wedstrijd de betere te zijn. Nee, vandaag maken we het niet spannend! Nou…

“Housten, we have lift of”,

Tilburg. Start redelijk. Tjoba. Start redelijk. Van 1-1 naar 5-5 naar 9-9. Tjoba lijkt er net wat beter in te zitten. Tilburg sluit steeds aan. Goals door mooie schoten van afstand. Goals door te simpele fouten van verdedigers. Tilburg neemt soms voorschot op decembermaand. Zonde. Tjoba pakt uit en zet door. Afstand nemen. Ja, de Zeeuwen. Uitloop naar 14-18. Ai, serieus in de problemen. Houdini? Eerste stappen worden gemaakt. Verschil terug naar twee, 16-18, 17-19, 18-20, 19-21. Tijd tikt ook door. Snel neerzetten en 1-1 duels aan gaan, heerlijk! Hombre contra hombre, mujer contra mujer!

Naar 20-21, afstandsschotje. Naar 21-21, doorloopballetje. Punten delen? Kijkend naar verhouding in het veld… ieder 1 punt fair. Oeps, ongelukkige fout op Muchacha. Stip voor ons! Rob kan het niet geloven. Douchi staat klaar. Noppen in het kunstgras verankeren… ogen strak op het geel in de lucht… tongetje naar buiten voor ontspanning (foto 48)… binnen! 22-21. Onderscheppen lukt hierna, uitspelen lukt hierna. Jelle/Quint thanx. Vanaf nu één koploper.

Captain, respect hoor (foto 28), onhandige doorloop Mister Massai (foto 46), Douchi, ai (foto 48), Springveer Simon, ‘man of the match’ (foto 1), ik zeg verdedigd Sambuca (foto 11), Miss oerkreet is los (foto 34). Deze week ‘week van de scheidsrechter’. De heer Jansen floot prima wedstrijd!

Volgende week Reeuwijk 2. Nog nooit geweest. Pak slaag gekregen vandaag, 31 maal de bal uit mogen nemen aan de middenlijn. Zegt niets over 19 oktober. Wij zullen er klaar voor zijn! Herfstvakantie in het zuiden nu. Genoeg energie om te sparen.

Tilburg 2.