Het Verslag...Tilburg 2 WION 2

23-09-2019 20:04

Rotterdam op visite. Omstandigheden… zoals de voorbereiding op het seizoen. Lekker weer, korfbal terrassenweer, korfbal hangtafelweer. Tja, even een uurtje uit het hoofd zetten. Gas erop tegen die rood-witten. Wat te verwachten van Wion? We hebben geen idee. Veel nieuwe gezichten.

Start. Eerste aanvalsvak moeizaam. Genoeg kansen. Ver. Dichtbij. Vizier nog niet op scherp. Jammer. Na kwartiertje wordt duidelijk dat het Wion van vandaag moeite heeft. Moeite om wat betere kansen te creëren. Moeite om meerdere kansen per aanval te nemen. Dit in tegenstelling tot Tilburg. Voor de rust nog een sprintje na steeds beetje heen en weer goals. Rust 8-4? Zoiets.

Coach en spelers niet tevreden in de rust. Ook niet ontevreden. We wilden ons scorend vermogen etaleren voor het thuispubliek. Zorgen? Nee. Het gevoel van verder uitlopen overheerst het gevoel van een Rotterdamse comeback. Gevoel is niet genoeg!

Kabam. Spelend richting King-side is er een sterk vervolg. Met name de schoten van afstand vallen binnen en Tilburg loopt vrij gemakkelijk uit. Wion wisselt zeven maal gedurende de wedstrijd, Tilburg niet. Cameraman verricht uitstekend werk! Iedere week willen we 20 doelpunten halen. Waarom? Is een behoorlijke kans op winst. Tweemaal 19 doelpunten gehaald. Vandaag brengen we in ieder geval gemiddelde op streefaantal. Eindstand 22-10.

En door. Komende drie wedstrijden “De vogels” en medekoploper Zeeland. Nummers 2, 3 en 4 van de huidige stand. Interessant. Opwarmers achter de rug zullen we maar zeggen. Volgende week Weidevogels in het mooie Brabant. Mooi soort John, neem je camera maar weer mee.

Tilburg 2.