Zaterdag ODO Maasland...komt u kijken?

03-09-2019 19:10

Zweetdruppel en nog eens zweetdruppels.

Dinsdagavond 13 augustus. Lekker weertje. Start van een nieuwe seizoen. Dezelfde trainers, een iets jongere spelersgroep. Twintig spelers die het vertrouwen krijgen om successen te behalen aangezien er niemand af hoeft te vallen. Lekker hoor!

Kom maar op met de competitie. We zijn er klaar voor. Vier mannen werden vrij snel gekozen en vijf meiden maken het vaandelschip compleet. Stoere meiden, nog ietwat onzekere meiden en kom-maar-op meiden. Zes om vijf over in het tweede, prima. Samen gaan we het doen. Blessures en afwezigen komen vanzelf een keer ‘om de hoek kijken’.

Oefenen. Ja. KCR uit. TB2 leidt, laat KCR langzaam terug komen in de wedstrijd, lekker eindspurtje zeg. Vier goals verschil gewonnen. TB1 lijdt, schiet acht doelpunten achterstand voor rust van het scorebord, gaat gelijk op. Op het nippertje verloren. Prima start, lekkere avond, sportieve zweetdruppels.

Over zweetdruppels gesproken. Goede genade. Tropische warmte. Driekamp met Rivièra en Ondo. Vierkamp met Roda, Tjoba en Nova. Veel drinken en plezier maken in het veld. Nagenoeg alles gewonnen. Bekers ontvangen. Barbecue. Feest. Zweetdruppels, heel veel zweetdruppels.

Eindelijk. Eerste wedstrijd van het seizoen komt eraan. Thuis! Mooi. We willen graag een goede start maken. Komt u kijken? ODO Maasland… weet u wel…evenals afgelopen seizoen. Alhoewel; Nikki en Mark zijn weg; Wouter G zit in Zuid-Afrika; Jesse keert terug; Joyce en Niels zijn nieuw; Martijn nog een paar weekjes geblesseerd (de PRAATPAAL).

Druppels en nog een druppels. Inderdaad. Zo ziet 7 september eruit. Geen zweetdruppels, 85% kans op regen en 18 graden. Was de zaalcompetitie maar begonnen. Snik.

Tot zaterdag!

Selectie KV Tilburg.