Zevende editie Klaverblad Verzekeringen Koppelschiettoernooi!

06-05-2019 18:51

Welk koppel zijn dit jaar de beste schutters bij KV Tilburg?

Maar liefst Zes (zeer succesvolle) edities van het Klaverblad Verzekeringen Koppelschiettoernooi hebben al reeds plaatsgevonden bij KV Tilburg! Na het succes van voorgaande jaren zal ook dit jaar een Klaverblad Verzekeringen Koppelschiettoernooi bij KV Tilburg plaatsvinden! Voordat KV Tilburg dit seizoen afsluit en aan een nieuwe seizoen begint, kunnen koppels/schutters onderling met elkaar de strijd aangaan!

Wie mogen zich straks een jaar lang beste schutters van KV Tilburg noemen?

Welk koppel stoot Martijn en Lex van de troon?

D/E/F Koppelschiettoernooi & C+ Koppelschiettoernooi

Net als vorig jaar zal ook dit jaar, in de ochtend, een Klaverblad Verzekeringen Koppelschiettoernooi voor de D/E/F jeugd plaatsvinden! Nadat de finale is gespeeld en bekend is wie de beste schutters zijn in de D/E/F categorie, is het de beurt aan de C+ (C t/m Senioren) categorie.

Wanneer

Het koppelschiettoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni. Dit evenement is de gehele dag, het dagprogramma zal z.s.m. bekend worden gemaakt. In de avond is er een mogelijkheid om te blijven hangen met een overheerlijke BBQ! Ook hier wordt z.s.m. meer bekend overgemaakt.

Inschrijven

Koppels moeten zich inschrijven voor deelname aan het Klaverblad KV Tilburg koppelschiettoernooi! Inschrijving geschiedt via https://forms.gle/KDNDEXmz54QsKqsW8. Tevens dienen koppels voor het C+ toernooi inschrijfgeld betalen. Per koppel is het bedrag vastgesteld op €5,-. Tot en met 9 juni kan er worden ingeschreven!

S.v.p. het inschrijfbedrag per envelop met de namen van het koppel afgeven achter de bar bij KV Tilburg.

Let op: Inschrijving voor het C+ Toernooi is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is ontvangen! VOL = VOL! Afgelopen jaren is het toernooi behoorlijk snel vol gelopen! Wees er op tijd bij!

Voor het C+ koppelschiettoernooi stopt de inschrijving bij 32 koppels. Te laat met inschrijven? Dan komt het koppel op de reservelijst. Wanneer het mogelijk is om 48 koppels vanaf de reservelijst aan het toernooi toe te voegen, doen de aangemelde koppels op de reservelijst mee! Wanneer het mogelijk is om 64 koppels vanaf de reservelijst aan te melden, doen de aangemelde koppels op de reservelijst mee!

Prijzen

Naast de prestigieuze titel: Beste schutters van KV Tilburg!, zijn er nog vele andere prijzen te winnen! Dit jaar krijgt het meest originele geklede koppel een leuke prijs! Tevens zijn er bij het C+ koppelschiettoernooi geldprijzen te winnen! De nummers 1, 2 en 3 van het Klaverblad Verzekeringen C+ Koppelschiettoernooi ontvangen een geldprijs! Hoe meer inschrijvingen, hoe meer geld er is te winnen!

Regels D/E/F Klaverblad Verzekeringen Koppelschiettoernooi.

Eén koppel schiet (n.t.b.) minuten lang tegen een ander koppel op twee palen. Hetzelfde idee als normaal ‘tienen’. De afstand tussen beide palen is vastgesteld op 3 á 4 meter, de hoogte van de palen 3 meter. Er mag alleen om én om geschoten worden, de welbekende doorloopbal mag niet uitgevoerd worden! Overigens is het niet toegestaan om de bal langer dan 10 seconden in bezit te houden.

‘s Ochtends strijden alle koppels in poules tegen elkaar. Na de poule-fase breekt de knock-out-fase aan tot aan de finale!

Het eerste koppel dat in de knock-out 10 doelpunten heeft gescoord wint de wedstrijd. Door middel van een toss wordt er bepaald welk koppel mag beginnen. Tevens wordt er rekening gehouden met het recht op een na-schot.

Regels C+ Klaverblad Verzekeringen Koppelschiettoernooi.

Eén koppel schiet (n.t.b) minuten lang tegen een ander koppel op twee palen. Hetzelfde idee als normaal ‘tienen’. De afstand tussen beide palen is vastgesteld op 6 meter, de hoogte van de palen 3,50 meter.

‘s Middags strijden alle koppels in poules tegen elkaar. Na de poule-fase breekt de knock-out-fase aan tot aan de finale! De poules worden door middel van een loting op zaterdagavond 15 juni kenbaar gemaakt!

Het eerste koppel dat in de knock-out 15 doelpunten heeft gescoord wint de wedstrijd. Door middel van een toss wordt er bepaald welk koppel mag beginnen. Tevens wordt er rekening gehouden met het recht op een na-schot.

In andere gevallen beslist de organisatie.

Gezocht VRIJWILLIGERS!

Om dit koppelschiettoernooi (weer) tot een groot succes te maken zoekt de organisatie nog vele vrijwilligers! Denk aan omroep(t)ers, palenklaarzetters, scheidsrechters en nog veel meer!! Meld je aan via koppelschiettoernooi@kvtilburg.nl!

Deelnemers

Onderstaande deelnemers hebben zich ingeschreven en betaald!

D/E/F categorie

Koppelnr. Naam Naam