Home / Nieuws

Belangrijke informatie kamp

23-04-2019 21:12

Beste jeugdleden, ouders en/of verzorgers, 

 

In deze brief vind je alle belangrijke informatie over het jeugdkamp van KV Tilburg waar jij je voor hebt ingeschreven. Het is belangrijk dat je de informatie in deze brief goed doorneemt en je houdt aan de voorschriften. 

 

Kampadres  

Kampeerboerderij Roerdomp

Ontginningsweg 10

5091 KN,  Westelbeers

tel: 013-5141509

 

Thema

Dit jaar staat het kamp in het teken van:  Oer Hollands! 

Zo vlak voor Koningsdag kun je nog een hoop leuke dingen verzamelen. Waarom? Tijdens de fietstocht worden namelijk al de eerste punten vergeven aan diegene die zo origineel mogelijk aan het kampweekend begint. Verkleed jezelf en versier je fiets. Denk bijvoorbeeld aan een zeepkistenrace, klederdracht, Nederlandse helden, Nederlandse beroepen of iets anders! Verras ons vooral! Dit kun je natuurlijk alleen doen, maar is nóg veel leuker om samen met jouw team te doen! En ja … dit levert uiteraard bonuspunten op. (let op: veiligheid staat voorop).

 

Vertrek en aankomst

Wij vertrekken op donderdag 30 mei vanaf onze kantine aan de Bladelstraat. Je moet om 09.00 uur aanwezig zijn zodat we vanaf 9.15 uur kunnen vertrekken. Vergeet niet je regenpak mee te nemen en zorg dat je fiets voorzien is van licht en slot. Tijdens de fietstocht is geen gelegenheid om een lunch te kopen dus zorg dat je deze bij je hebt. Zondag 2 juni zit het jeugdkamp er weer op. We verwachten rond 11.30-12.30 uur terug te zijn bij de kantine. Het zou leuk zijn als jouw ouders en/of verzorgers dan aanwezig zijn om jou weer op te halen. Tijdens het kamp ontvangen wij geen ouders en/of verzorgers op het kampadres. 

 

Afgifte bagage

De bagage wordt naar het kampadres vervoerd. We vragen je de bagage op woensdagavond 29 mei tussen 19.00 en 19.30 in te leveren. Denk goed na over de omvang en hoeveelheid bagage die je mee neemt. We zien dat de laatste jaren steeds grotere tassen/koffers worden meegenomen en hierdoor wordt het meenemen van alle bagage steeds lastiger.  

 

Bagage advies

• Slaapzak en laken of hoeslaken

• Kussen

• Vrijetijdskleding en gymschoenen (kleren kunnen vies worden)

• Warme kleding

• Regenlaarzen

• Hollandse kleding 😀

• Zwemkleding

• Toiletartikelen, handdoeken en zeep

• Schrijfgerei

• Fietssleutel voorzien van een label met naam.

• Zaklamp (met volle batterijen).

• Anti-Mug!

• Slippers

• Zonnebrand

• Drinken: tijdens het kamp wordt ranja geschonken. Je mag zelf ook drinken meenemen als je iets anders wil drinken. Energydrinks worden alleen niet toegestaan!!!

• Neem wat lekkers mee (chips, snoep, marshmallows, etc.)

 

Kampgeld

Wij verzoeken het kampgeld voor 10 mei over te maken op het volgende bankrekeningnummer: NL34INGB0663175895 onder vermelding naam kind en team. Deze rekening staat op naam van Mw RCM van Bijsterveld. Het kampgeld bedraagt 60,00 euro p.p. 

 

Na inschrijving gaan wij ervan uit dat je mee op kamp gaat. Meld je je later toch nog af? Dan betaal je 50% van de kosten.

 

Verzekering

Korfbal Vereniging Tilburg kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies en/of beschadiging van eigendommen. Laat je mobiele telefoon en andere waardevolle spullen daarom lekker thuis, je hebt deze tijdens het jeugdkamp niet nodig.

 

Medicatie

Vind je het fijn om de medicatie met een van ons te bespreken? Elke van Beurden is tijdens het jeugdkamp verantwoordelijk voor de medicatie. Op woensdagavond 29 mei staat zij je graag te woord. Wij vinden het fijn als je van te voren even een mail stuurt. Dan plannen we samen een gesprek in. Zo kunnen we ook écht de tijd nemen om alles door te spreken.

 

Wedstrijden

Ben je uitgenodigd voor selectie zuid op Hemelvaartsdag? Stuur mij dan een mail. Wij denken dan graag met je mee over hoe jouw fiets op het kampadres komt. Ook kunnen wij dan rekening houden met spellen en eten. Heb je op zaterdag een wedstrijd? Maak dan samen met je coach afspraken. Wij regelen geen vervoer van en naar de wedstrijden. Let op: wij vragen ouders om hun kind na het toernooi of wedstrijd aan de achterkant uit te laten stappen, en het kampadres te verlaten. 

 

Kampfoto’s

Tijdens het jeugdkamp worden foto’s gemaakt. Deze zijn na het kamp te bekijken op de website: www.kvtilburg.nl. Bovendien delen wij via Facebook en Instagram een aantal foto’s. Tot slot gaan we dit jaar ook een poging wagen met vloggen! Zo blijven de thuisblijvers ook een beetje op de hoogte. Tijdens de inschrijving vroegen we naar jouw privacy. Wij houden hier natuurlijk rekening mee.   

 

Wij hopen met deze brief jullie voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben kun je met ons contact opnemen via onderstaand mailadres. 

 

Namens de kampcommissie van Korfbal Vereniging Tilburg

 

Rob Piëtte               

kamp@kvtilburg.nl


Reacties (0)

Reageer


Reageren:

Naam:

E-mail:

Reactie: (Max. 1000 karakters)    0 / 1000