Ga jij voor het geld of toch voor het aanmoedigen?

31-01-2019 22:17

Beste KVTilburger,

Wij, met de selectie, zijn bezig om de thuiswedstrijden wat leuker aan te kleden, en daarmee het publiek wat meer te kunnen vermaken. Zo hebben we traditiegetrouw iedere thuiswedstrijd een team van de week, en proberen we met muziek voor de wedstrijd een feestje te bouwen.

Wat is er nieuw? Vanaf komende zaterdag maak jij kans om de uitslag van de wedstrijd goed te voorspellen en daarmee de prijzenpot mee naar huis te nemen. Je speelt al mee vanaf €1!

Ook zullen we de doos met attributen (toeters, ratels etc.) bij de tribunes zetten. Gebruik ze zo veel mogelijk, moedig je buurman of buurvrouw aan om mee te doen, en leg natuurlijk na de wedstrijd de spullen netjes terug in de doos.

Zit je vol met nog meer goede ideeën, of wil je graag helpen met het uitwerken van deze ideeën? Laat het ons weten, dan maken we er samen iets moois van!

Hopelijk tot zaterdag (en neem genoeg eurootjes mee)!

Namens de selectie,

Quinty, Lex, Rebecca & Fedde

#1    02-02-2019    21:06:    BELCHINEES
Gaat de selectie zelf ook inleggen? Matchfuxing.
#2    02-02-2019    21:07:    BELCHINEES
Gaat de selectie zelf ook inleggen? Matchfixing.