Bedankt en tot ziens!

06-06-2018 12:35

Beste KVT'ers,

Na 3 seizoenen als hoofdtrainer van KV Tilburg zit mijn taak erop. Tijd voor een nieuwe uitdaging, met minder reistijd en minder kilometers. Maar ik kijk met heel veel plezier terug op de afgelopen jaren. Ik zou het zo weer overdoen.

Missen? Nou en of. Allereerst de spelers van de selectie. Nou ja de meesten in ieder geval. ;-) Kleine dingen. Het subtropische klimaat van de Westerwel. De prachtige nieuwe kunstgrasvelden. De koffie van Desiree. Analyses van Rob en Berry. De razendsnelle internetverbinding in de bespreekruimte. Zanger Bjørn. Appen met Melis. Frikandellen mét plak van Jack. Analyses van Rob en Berry, een x-aantal biertjes verder. Waardevolle gesprekken aan de bar over maatschappelijk belangrijke thema's zoals; werk, studie, onderwijs, online soccer manager, bitcoins, mining, nba, voetbal, liefde, dildo's, negers en negerinnen. Soms zelfs ook over korfbal.

Bedanken? Jazeker. Kevin en Wesley voor de zeer prettige samenwerking als selectietrainers. Paulien en Frans voor het verzorgen en 'repareren' van de spelers. TC en bestuur voor het vertrouwen en de samenwerking. En alle overige leden en vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan deze mooie club.

Ik wens jullie, ook namens Saskia en de kids, veel sportief succes, geluk en gezondheid. We komen elkaar vast nog eens tegen. Tot ziens!

Groet,

Marcel

#1    06-06-2018    19:54:    Arjette
Bedankt en heel veel succes voor de toekomst!
#2    06-06-2018    20:25:    Leander
Marcel, bedankt! Heel veel succes bij Ventura Sport! Wellicht tot snel!
#3    07-06-2018    21:19:    Jack Stabel
Marcel, succes als trainer bij je oude club!
Het was idd altijd gezellig na de training.
#4    09-06-2018    21:26:    Wesley
Marcel, bedankt vor de fijne samenwerking. Heel veel succes Ventura sport!
#5    09-06-2018    21:27:    Wesley
Marcel, bedankt voor de fijne samenwerking. Heel veel succes Ventura sport!
#6    15-06-2018    16:20:    Berrie
Goeie Marcel, betere analyse had ik niet kunnen geven, ook niet na een paar biertjes. Het gaat je goed, bedankt, en hopelijk tot ziens!
#7    19-06-2018    09:24:    Joris
Ha Grote Generaal! Mocht je nog in de Online Soccer Manager competitie willen... Je hoeft het maar te zeggen he
Veel plezier komend jaar, maar dat zal geen probleem zijn aangezien Frank bij Tilburg blijft