Wij vinden jouw privacy belangrijk!

01-06-2018 21:15

Wij vinden jouw privacy belangrijk!
Vanaf 25 mei hebben ook wij te maken met de nieuwe privacy verordening; de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij beschermen jouw persoonlijke gegevens.

Wat betekent dit voor onze vereniging?
De wet regelt het gebruik van persoonsgegevens. Binnen onze vereniging hebben wij ook te maken met persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan jouw naam, adres, woonplaats, e-mailadres, geboortedatum. Maar denk ook aan de foto’s die op onze site staan. Veel gegevens hebben wij nodig zodat je wedstrijden kunt spelen. Maar ook om kleur te geven aan onze activiteiten, zoals de foto’s van het koppelschiettoernooi en de teamfoto’s.

Wat doen wij?
Wij zijn bezig met het schrijven van een Privacyverklaring. In deze verklaring beschrijven wij hoe onze vereniging omgaat met jullie persoonsgegevens. We brengen jullie met een nieuwsbericht op onze site op de hoogte wanneer deze Privacyverklaring op onze site staat en waar deze te vinden is.

Binnenkort vragen wij je een toestemmingsverklaring te ondertekenen
Als vereniging hebben we van elk lid of van elke wettelijk vertegenwoordiger (ouder of voogd) van jeugdleden een toestemming nodig om persoonsgegevens te mogen gebruiken en te tonen aan bepaalde personen/organisaties. Dit is een verplichting vanuit de AVG. Je zult vast gehoord hebben dat er boetes opgelegd gaan worden als we ons niet aan de wet houden.

Dus tot snel maar weer.

Met sportieve groet,