Dameskorfbal veldfinale in Roermond

21-05-2018 09:57

Op zondag 17 juni 2018 vindt de Dameskorfbal Veldfinale plaats. Dit hoogtepunt van het Dameskorfbal, wordt dit jaar gehouden op de kunstgrasvelden van Sportpark “De Wijher” in Roermond. De organisatie is in handen van korfbalverenigingen Roka uit Beesel en Ready ’60 uit Roermond.

De finales zullen gespeeld worden in de Hoofdklasse van de C-, B-, en A-jeugd, de Reserve Topklasse en Topklasse van de senioren. Net als voorgaande edities belooft het weer een sportieve dag te worden met het beste wat het Dameskorfbal te bieden heeft. Naast deze finalewedstrijden, worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd waaronder een Beachkorfbaltoernooi en een korfbal clinic door Daan en Lotte van Montfort.

Je bent op deze dag van harte welkom om te komen kijken en deel te nemen aan de activiteiten. De entree bedraagt slechts €4,-. Voor het Beachkorfbaltoernooi en de clinic moet jij je wel nog even aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.dameskorfbalfinale.nl.