Procedure teamindeling 2018-2019

05-05-2018 07:30

Beste leden en ouders/verzorgers,

Teamindeling 2018-2019
Het einde van het seizoen nadert, wat betekent dat de TC en de trainers alweer volop bezig zijn met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Voor het indelen van de teams nemen we de tijd en gaan we zo zorgvuldig mogelijk te werk. Ons streven is immers om alle spelers weer in een team te kunnen plaatsen waar zij op hun niveau en vooral met plezier kunnen korfballen. De werkgroep, die bestaat uit de hoofdtrainers van alle categorieën (F t/m A) en een aantal TC-leden, zetten samen een concept teamindeling op papier, die vervolgens ook met alle andere trainers besproken wordt. Zo hoeven er geen selectietrainingen plaats te vinden t/m de A, maar wordt wel de ontwikkeling van alle spelers meegenomen. Bij het samenstellen van de teams wordt naast kwaliteit en motivatie, ook gekeken naar het sociale aspect.

Selectie senioren 1, 2 en 3
Voor senioren 1, 2 en 3 wordt na de zomervakantie een selectie gehouden. Meer informatie over het oefenprogramma verschijnt t.z.t. op de website.

Bekend maken teamindeling

Op vrijdag 25 mei wordt de teamindeling voor volgend seizoen op de website geplaatst. Zowel voor de jeugd, als voor de junioren en senioren. Ook de trainers (voor zover bekend), trainingsdagen/tijden en start van het nieuwe seizoen worden hierbij vermeld.

Vragenlijsten
Dit jaar hebben we alle spelers gevraagd om digitaal een vragenlijst in te vullen. Dit hebben veel van jullie gedaan, bedankt hiervoor! Door middel van de vragenlijst willen we graag in beeld krijgen hoe jullie bepaalde zaken het afgelopen jaar ervaren hebben en wat jullie wensen zijn voor komend jaar. Wij bekijken alle vragenlijsten en proberen waar mogelijk rekening te houden met datgene wat jullie aangeven. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

Een gesprek plannen
Net zoals voorgaande jaren geven we ouders en/of spelers de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met een aantal TC-leden eventuele vragen te stellen over de teamindeling. Vanaf de C-categorie is het ook de bedoeling dat de speler zelf meekomt. Deze informatieavond vindt plaats op maandag  4 juni vanaf 19.30 uur. Graag ontvangen wij voor woensdag 30 mei een mail voor het aanvragen van een gesprek via tc@kvtilburg.nl. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging met het tijdstip waarop we jullie verwachten. We ontvangen in de mail graag alvast de vragen die je hebt.

Trainingen einde seizoen
Omdat de zomervakantie pas op 7 juli begint, maar de competitie begin juni afgelopen is, trainen we nog een tijdje door. Tot aan het weekend van 16/17 juni trainen we door op het veld.

Bij het bekend maken van de teams op 25 mei zal vermeld staan hoe de laatste trainingsweek van 11 t/m 15 juni eruit komt te zien. De trainingsdagen en tijden staan hierop vermeld.

Lidmaatschap beëindigen?

Wij hopen dat iedereen ook volgend jaar met veel plezier bij KVTilburg korfbalt. Mocht je er over nadenken om te stoppen, dan kun je altijd even contact opnemen met de TC om hierover te praten. Weet je al zeker dat je gaat stoppen, dan vragen we je dit zo snel mogelijk kenbaar te maken door het formulier op de website in te vullen. Ga hiervoor naar www.kvtilburg.nl › Club › Contributie. Alleen afmelden bij je trainer is dus niet voldoende! De uiterlijke uitschrijfdatum als lid van KVTilburg staat dit jaar op 15 juni. Als je je niet voor deze datum uitschrijft, ben je automatisch nog een jaar lid van KVTilburg en betaal je dus ook contributie.

Vacatures
Ieder jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste trainers en coaches die het leuk vinden om een team te begeleiden. Zou je dit leuk vinden, laat het ons dan zeker even weten via tc@kvtilburg.nl.

Ook voor alle overige vragen, ideeën of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via tc@kvtilburg.nl

Wij wensen iedereen veel plezier met de laatste trainingen, wedstrijden en eventuele kampioenschappen!

#1    17-05-2018    21:46:    Technische Commissie
In tegenstelling tot wat in bovenstaand bericht staat, wordt de nieuwe teamindeling bekend gemaakt op zaterdag 26 mei na 18:00 uur. Met sportieve groet, de TC